Neem deel in dit fantastische project!
Inschrijvingen Open!
Fotoshoots
Bruiloft en Bruidsfotografie
Voor uw belangrijke dag wilt u geen toegevingen doen op kwaliteit. Een goede fotograaf maakt een wereld van verschil om deze dag vast te leggen met de mooiste foto's. 
  
Studioshoots
Voor een binnenshoot met professionele belichting bent u welkom in onze volledig uitgeruste studio in Nijlen. Ik ben vooral gespecialiseerd in portretten en groepsfoto's maar andere thema's zijn zeker bespreekbaar. 

  
Studioshoots met projectielicht
Mijn specialiteit is het maken van foto's met gebruik van videoprojectoren, gobo's en light-modifiers. Met het menselijke lichaam als canvas, projecteer ik verschillende lichtpatronen om zeer bijzondere effecten te creëren. Pure magie!  Neem zeker een kijkje naar de LightArt foto's in mijn portfolio. 
    
Buitenshoots
Bij droog weer kunnen wij afspreken op een buitenlocatie. Shoots met thema 'Forest Beauty' doe ik liefst in onze privétuin in Nijlen, met een zeer gevarieerde flora en met veel privacy. 
  
Shoots op Locatie
Heeft u zelf een locatie, geeft u een feest of is er een bedrijfsevent? Ik  kom uw belangrijke momenten vastleggen met mijn fotografie-op-locatie aanbieding.  Met een mobiele studio, kan ik terplekke een studio opzetten, of werken met omgevingslicht. Er kunnen vooraf op strategische locaties flitsen-op-afstandsbediening geplaatst worden om te zorgen dat tijdens het event opnames kunnen gemaakt worden met flitsen, met minimaal storing of tussenkomst. 
    
Fotograferen van kunstwerken
Het fotograferen van kunstwerk heeft veel deskundigheid en nauwkeurigheid nodig. De fotograaf moet zorgen dat de kleuren juist weergegeven worden en de verhoudingen correct zijn. Met een professionele color-managed workflow en belichting zorg ik voor uitstekende reproducties en vergrotingen van kunstwerken zoals schilderijen. 
   
Andere shoots
Elke fotograaf heeft zijn eigen specialiteiten. Die van mij is het fotograferen van mensen. Toch zijn andere thema's zoals productfotografie, food-fotografie enz. zeker bespreekbaar. 
Back to Top