Fotografie

STUDIO SHOOT - 2-5 personen


Voor een gezinsfoto, bff shoot, love shoot (valentijn!) kom je met meerdere personen naar de studio. Sfeer en afwerking worden naar smaak ingevuld. U kiest voor één type fotografie zakelijk portret, dynamisch, dramatisch, boudoir enz..

 

Voorbereiding: Bij het maken van de afspraak wordt besproken wat u wenst. Make-up, kledij en accessoires neemt u mee. Let erop dat iedereen zijn kledij en accessoires op elkaar afstemt! U komt naar de studio volgens afspraak. Tegen vergoeding kunnen we een make-up artist regelen.


Prijs: 125 Euro per 90 minuten.Locatieshoot


Op locatie verzorgen we ook verschillende soorten shoots. Denk aan gezinnen met kleine kinderen (kinderen zijn best op hun gemak in hun thuisbasis), of een bedrijfsleider die een portret wil laten maken in zijn kantoor/fabriek.

 

Voorbereiding: U zorgt voor de locatie waar de shoot kan plaats vinden Zorg ook voor voldoende ruimte voor flitsinstallaties, indien er gebrek aan daglicht zou zijn. Als u wilt, kunnen wij een make-up artist regelen tegen extra kost.

 

Hoe: De duur van de shoot hangt af van het gekozen thema. Daarna worden 5 tot 8 foto’s door de fotograaf gekozen en opgestuurd via een downloadlink.

 

Prijs: wordt overeengekomen


(bedrijfs)feesten, fuiven, huwelijk, reportage enz.


Wat: wij maken een mooie reportage van uw belangrijk evenement. Wij werken vaak samen met collega-fotografen om te zorgen dat wij van verschillende perspectieven foto's maken en dat de belangrijke momenten zeker worden vastgelegd.

 

 

Prijs: overeen te komen


KLIKOOG FOTOGRAFIE

PHOTOGRAPHY with a PASSION for PEOPLE

Facebook

Klikoog fotografie biedt verschillende fotografiediensten op locatie en in onze studio. Onze studio is volledig uitgerust voor het maken van professionele portretten en technische productbeelden.

STUDIO SHOOT - 1 Persoon - 1 uur

Voor professionele portretten van 1 persoon maken we foto’s in de studio. Tijdens de shoot kunnen verschillende belichtingen gebruikt worden. Sfeer en afwerking worden naar smaak ingevuld. U kiest voor één type fotografie tussen meerdere soorten zoals zakelijk portret, dynamisch, dramatisch, boudoir enz.


Voorbereiding: Bij het maken van de afspraak wordt besproken wat u wenst. Make-up, kledij en accessoires neemt u mee, en u komt naar de studio volgens afspraak. Tegen vergoeding kunnen we een make-up artist regelen.


Hoe: De shoot duurt 60 minuten per gekozen style, en u krijgt de mogelijkheid om verschillende poses te proberen (onder begeleiding). Daarna worden 5 tot 8 foto’s door de fotograaf gekozen en opgestuurd via een downloadlink.


Prijs: De shoot kost 85 Euro per style/uur.